בגינת הירק שלי, עד עכשיו לא ממש הצלחתי לגדל מלבד תרד כמעט שום דבר...האחראית העיקרית לכשלון שלי, היא לא אחרת מאשר כלבתי האהובה...שאהבתה הגדולה היא לשבת על הצמחים היפים שזה עתה צמחו או לחפור לה מקום קריר יותר דווקא איפה ששתלתי...לא יעזור מה שאעשה, בסוף היא תמיד מצליחה...
הפתרון האחרון, שלעת עתה מצליח ואפילו הניב עלי סלק יפים, וצנוניות ואולי גם אצליח עם הגזרים....היא ערוגה מוגבהת.
לצורך הפרויקט הזה, גייסתי את האיש שלי עם ידי הזהב החזקות, שעזר לי לתקוע את הקורדונים עמוק באדמה {...כדי שהפעם הכלבה לא תצליח לעבור אותם...} ולמלא אדמה..
 |
תוך כדי עבודה... |
 |
וככה היא נראית עכשיו...מלאה כל טוב... |
ועכשיו כשיש לי עלי סלק כל כך יפים, ובחוץ יורד גשם וקר...אין כמו סיר מלא ממולאים...
את המסעדה של אורנה ואלה הכירה לי לפני שנים, עוד בתקופה שהייתי בקבע בצבא וזה באמת היה מזמן... חברה טובה שגרה בשינקין ומאז אהבתי נתונה להן...כשיצא
ספר המתכונים שלהן זו היתה חגיגה גדולה מבחינתי...יכולתי סוף סוף לבשל את האוכל המעולה שלהן...מרגע שרכשתי את הספר לא הפסקתי לבשל ממנו, את רוב המתכונים ניסיתי וחזרתי והכנתי שוב ושוב...ותמיד יצא מעולה!
אחד המתכונים שאני מאד אוהבת וגם בני הבית הוא של הפלפלים והחצילים הממולאים. שילוב מנצח וטעים של פלפלים וחצילים, רוטב מהמון עגבניות טריות ו...כן כדי שהמנה תהיה מושלמת מכניסים לתנור מתקבלים פלפלים וחצילים ממולאים וקלויים..אליפות!
עם השנים, אחרי אינספור פעמים שהכנתי במדויק את המתכון, הרשיתי לעצמי קצת לגוון...למלא גם קישואים וגם חסה, עלי תרד....
ועכשיו אחרי שגדלו לי בערוגה בגינה, עלי סלק כל כך יפים, העזתי והכנתי גם מהם ממולאים...איזו חגיגה....
בתאבון....שושן